tirsdag 16. oktober 2012

Bringebærlimonade!


Søtt og syrleg,
med ein freistande raudrosa farge.
Leskande.
Forfriskande.
Smak av sommar - heile året.
Og faktisk raskt og enkelt å lage!

La deg freiste med fleire bileter og oppskrift...



 

Friske bringebær.
Syrleg sitron.
Og akkuratt søt nok til å nytast.



Hell på fine glassflasker og server til sommarens grillmiddag.
Nyt den ein dag du treng litt sommarleg påfyll.
Eller gje den vekk til nokon du er glad i!


 
Ønskjer deg ein finfin dag!

-----------------------------------------------------------------------

Oppskrift på biletet under!

 






2 kommentarer:

  1. Åh den såg god ut!! Men går da an å bruka sånn sitron som man bruker i te og kokt vann? Sånn på den gule flaska?

    SvarSlett
  2. Det vil eg jo tru, utan at eg har prøvd det. Meeen, ville utan tvil gått for skikkelege sitronar! Det går faktisk kjapt og greit å pressa dei, enten for hand, eller aller enklast i ei sitruspresse.
    Eit tips kan vere å "skvise" sitronane mot kjøkkenbenken før ein deler dei og presser dei, då får ein lettare ut meir saft (og treng ikkje så mange)!
    Lykke til:)

    SvarSlett