fredag 23. november 2012

Hissige kjøttbollar!


 
Spanske kjøttbollar?
Tapasbollar?
Kjøttbollar?
 
Eller enkelt og greit hissige kjøttbollar,
med haugevis av moglegheiter!



 
Chili.
Kvitløk.
Timian.
Oregano.
Cayennepeppar.
Svart peppar.
Paprika.
 
Haugevis av smakar,
samla i ei lita krutt-tønne av ein kjøttbolle!
 
 
 
Server kjøttbollane til pasta,
i salat,
til potestappe,
på tapasbordet,
eller kanskje i eit spennande smørbrød?
 



Lag opp ein haug og ha dei i frysen,
så har du ein kjapp og god middag på lur!
 
Flesteparten av mine havna denne gangen i frysen,
klar til å brukast i ein rask, enkel og god pastarett eg kjem tilbake til ein dag snart!
 
 
 
Ha ein fin fredag,
og ei riktig god helg!
 
 
----------------------------------------------------------------------------
 
Oppskrift på biletet under! Oppskrifta gjer omlag 80 små kjøttbollar.
 
 


1 kommentar:

  1. Prøvde desse på tapasbord i går, vart kjempe gode :)

    SvarSlett